Muutto Vantaa, Espoo ja Helsinki

Kaikki muutot luotettavasti & turvallisesti

Onko tiedossa muutto Vantaa, Espoo, Helsinki tai muualla pääkaupunkiseudulla? Phoenix Muutot Oy tarjoaa monipuolista ja luotettavaa muuttoapua koko pääkaupunkiseudulla. Hoidamme kotimuutot, yritysmuutot ja muuttoprojektit vaivattomasti ja nopeasti. Muuttajalle stressittömin vaihtoehto on valita avaimet käteen -muuttopalvelumme, jolloin hoidamme niin pakkaamisen, muuton, tavaroiden purkamisen kuin tarvittaessa vanhan asunnon loppusiivouksenkin. Räätälöimme palvelumme aina tarpeidesi mukaisesti – ota yhteyttä ja kysy lisää!

Muuttoapu Helsingin ja koko pääkaupunkialueen kotitalouksille

Jos muutto tuntuu liian työläältä yksin hoidettavaksi, soita meille. Muutamme tavarasi helposti ja nopeasti uuteen osoitteeseen ilman, että sinun tarvitsee sen kummemmin ponnistella. Suoritamme muuton puolestasi pääkaupunkiseudulla tai sopimuksen mukaan muualla Suomessa. Hoidamme muutot aina asiakkaan toiveiden mukaisesti, aikataulussa ja turvallisesti.


Saat hankittua meiltä myös kätevät muuttolaatikot, joihin tavarat on helppo pakata ja joita on vaivaton käsitellä. Muuttopalvelumme hinta on kilpailukykyinen ja yllättävän edullinen. Kerro meille muutostasi ja pyydä tarjous! Katso myös ohjeet kotimuuttoon.

Ammattitaitoista muuttoapua yrityksille

Yritysten muutto hoituu aina helpoiten muuttofirman kanssa. Tarjoamme kokonaisvaltaista muuttoapua niin suurille kuin pienille yrityksille Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla. Alkubriiffauksen jälkeen pakkaamme tavarat huolellisesti, kuljetamme ne sovittuun kohteeseen ja puramme tavarat uusille paikoilleen. Työ tehdään sovitussa aikataulussa ja tarvittaessa järjestämme vaikka mapit ja klemmaritkin valmiiksi paikoilleen.


Muuttolaatikot ja tarvikkeet

Pakkaaminen on muuttamisessa usein se työläin osuus. Tee pakkaamisesta helpompaa ja hanki meiltä muuttolaatikot sekä muut tarvikkeet kuten pahvit, kuplamuovit ja teipit. Voit hankkia muuttotarvikkeet ja -laatikot kauttamme, vaikka hoitaisit muuton yksin. Tarjoamme tarvikkeita yrityksille ja kotitalouksille ja tuomme tarvikkeet tarvittaessa paikan päälle. Kun tavarat on pakattu huolellisesti ja kestäviin muuttolaatikoihin, muutto sujuu siististi ja järjestyksessä, lukuisten pussukoiden ja nyssäköiden sijaan. Lisäksi tavarat pysyvät ehjinä ja muuttolaatikot on myös helppo pinota päällekkäin. Tarvittaessa pakkaamme tavarat puolestasi. Saat kauttamme luotettavaa ja nopeaa muuttoapua!

Kuljetuspalvelut

Palveluvalikoimaamme kuuluu myös erilaiset kuljetuspalvelut. Muuttokuljetusten lisäksi voit tilata meiltä muutkin kuljetuspalvelut kuten sohvan, pianon tai suurempien tavaroiden kuljetuksen. Toteutamme kuljetukset Helsingin, Espoon ja Vantaan  lisäksi koko Suomeen. Kysy lisätietoja!

Ajankohtaista

Meiltä saat myös kuljetuspalvelut edullisesti. ( Tavaroiden kuljetukset kaatopaikalle, asuntojen tyhjennykset roskalavoille ja niin edelleen. ) Kierrätyksen hoidamme yhdessä Kuusakoski Recyclingin kautta.


Lisäksi voit nyt ostaa tavittavat pakkausmateriaalit kauttamme. Kysy tarjous.

tilaajavastuu