Muutto- ja kuljetuspalvelut luotettavasti & turvallisesti

Tarjoamme palveluitamme pääkaupunkiseudulta koko Suomeen

Muutto edessä? Phoenix Muutot Oy tarjoaa laadukkaat muutto- ja kuljetuspalvelut Vantaalta koko Suomeen sekä myös Euroopan alueelle. Olipa kyseessä sitten kotimuutto, yritysmuutto tai ulkomaanmuutto, muuttoprojekti hoituu kanssamme vaivattomasti. Stressittömin vaihtoehto on valita avaimet käteen -muuttopalvelu, jolloin hoidamme niin pakkaamisen, muuton, tavaroiden purkamisen kuin tarvittaessa loppusiivouksenkin vanhaan asuntoon. Muuttopalvelut räätälöidään aina tarpeidesi mukaisesti – ota yhteyttä ja kysy lisää!

Muuttopalvelut kotitalouksille

Jos muutto tuntuu liian työläältä yksin hoidettavaksi, soita meille. Muutamme tavarasi helposti ja nopeasti uuteen osoitteeseen ilman, että sinun tarvitsee sen kummemmin ponnistella. Hoiditpa muuton yksin tai avullamme, meiltä saat hankittua myös kätevät muuttolaatikot, joihin tavarat voi pakata. Vararikkoa on turha pelätä, sillä muuttopalvelun hinta on yllättävän edullinen – pyydä meiltä tarjous! Katso myös ohjeet kotimuuttoon.

Muuttopalvelut yrityksille

Yritysten muutto hoituu aina helpoiten muuttofirman kanssa. Alkubriiffauksen jälkeen pakkaamme tavarat huolellisesti, kuljetamme ne sovittuun kohteeseen ja puramme tavarat uusille paikoilleen. Aivan kaikkien mappien, klemmareiden tai paperipinojen paikkaa emme voi tietää, joten yrityksen pikkutavaroiden purkaminen on helpompi tehdä itse. Toki tämäkin hoituu, jos niin sovitaan.

Ulkomaanmuutot Euroopan alueelle

Muutto ulkomaille on iso projekti varsinkin, jos koko omaisuutesi lähtee mukaasi. Kanssamme ulkomaanmuutot sujuvat tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti alusta loppuun. Täyden palvelun mallissa pakkaamme tavarat, lastaamme ne autoon, hoidamme kuljetuspalvelut & niihin liittyvät paperiasiat ja toimitamme tavarasi uuteen osoitteeseen kohdemaassa. Sovitaan vain muuttopäivä, niin kaikki hoituu.

Muuttolaatikot ja tarvikkeet

Pakkaaminen on muuttamisessa työläintä. Tee pakkaamisesta helpompaa ja hanki meiltä muuttolaatikot sekä muut tarvikkeet kuten pahvia, kuplamuovia ja teippiä. Kun tavarat on pakattu jämeriin muuttolaatikoihin, muutto sujuu siististi ja järjestyksessä lukuisten pussukoiden ja nyssäköiden sijaan.

Kuljetuspalvelut

Muuttokuljetusten lisäksi voit tilata meiltä muutkin kuljetuspalvelut. Toteutamme kuljetukset koko Suomeen. Kysy lisätietoja!

Ajankohtaista

Nyt arvonnassa TIXI festari lippuja, osallistu arvontaan FB sivuillamme. 

Meiltä saat myös kuljetuspalvelut edullisesti. ( Tavaroiden kuljetukset kaatopaikalle, asuntojen tyhjennykset roskalavoille ja niin edelleen. ) Kierrätyksen hoidamme yhdessä Kuusakoski Recyclingin kautta.

Lisäksi voit nyt ostaa tavittavat pakkausmateriaalit kauttamme. Kysy tarjous.