Roimaa muuttovoimaa!

Phoenix Muutot Oy – se huoleton muuttopalvelu

Laadukkaat muutto- ja kuljetuspalvelut Suomeen ja Eurooppaan

Phoenix Muutot Oy on muuttofirma, jonka kanssa niin kotimuutot, yritysmuutot kuin Euroopan ulkomaanmuutotkin sujuvat huolettomasti. Vahva ammattitaito yhdistyneenä reippaaseen tekemisen meininkiin takaavat asiakkaillemme laadukkaat muuttopalvelut. Räätälöimme muutto- ja kuljetuspalvelut aina tarpeidesi mukaisesti; voit vuokrata meiltä pelkät laatikot tai tilata muuton avaimet käteen -palveluna, jolloin hoidamme koko muuton aina pakkaamisesta loppusiivoukseen. Toimintamme on 100 % luvanvaraista, ja luonnollisesti meillä on kaikki tarvittavat vakuutukset kunnossa niin asiakkaan kuin henkilökuntammekin puolesta. Hoida muutto kerrankin ilman stressiä, ja tilaa muuttopalvelut ammattilaisilta. Myös kuljetuspalveluissa olemme luotettava ja varma toimija.

Meillä on tekemisen meininki

Phoenix Muutot Oy:n perustajat ovat ammateiltaan palomies ja ensihoitaja. Olemme siis tottuneet vauhtiin ja vaarallisiin tilanteisiin, mutta eniten työssämme ovat korostuneet vastuullisuus, huolellisuus ja ehdoton luottamus – ja toki paidanhihasta on löydyttävä hieman täytettäkin. Nämä ominaisuudet olivat käypää valuuttaa myös omaa yritystämme perustettaessa. Meillä molemmilla on pitkä kokemus muutto- ja kuljetusalalta, sillä päätyön ohessa olemme toimineet alan eri yritysten palveluksessa. Työntekijöinä yrityksessämme käytämme hyväkuntoisia, vahvoja, reippaita sekä luotettavia työtovereitamme pelastuslaitokselta. Meillä on energinen tekemisen meininki – tilaa muuttopalvelut meiltä!

Kysy lisää tai pyydä tarjous muutosta

Onko sinulla kysyttävää muutosta, haluaisitko tiedustella hintoja tai pyytää tarjouksen? Voit soittaa joko Teemulle 040 411 8551 tai Jannelle 040 411 9959, tai jättää tarjouspyynnön kätevästi lomakkeella. Pidämme päämajaa Vantaalla, mutta palvelemme koko pääkaupunkiseutua sekä sopimuksen mukaan muuallakin Suomessa. Kanssamme helppo muutto on tosiasia!

Referenssit

Noja Yhtiöt Oy 

Pilke päiväkodit Oy

Kuusakoski Oy

Arbonaut Oy

HSL Helsingin seudun liikenne

Ajankohtaista

Nyt arvonnassa TIXI festari lippuja, osallistu arvontaan FB sivuillamme. 

Meiltä saat myös kuljetuspalvelut edullisesti. ( Tavaroiden kuljetukset kaatopaikalle, asuntojen tyhjennykset roskalavoille ja niin edelleen. ) Kierrätyksen hoidamme yhdessä Kuusakoski Recyclingin kautta.

Lisäksi voit nyt ostaa tavittavat pakkausmateriaalit kauttamme. Kysy tarjous.